Kunst i kirker - nyt projekt i Gentofte Provsti

Af: Marianne Ford, 10. oktober 2020
Gentofte Kommune får sin egen weekend med Kunst i kirker den 7.-8. november - kom og oplev kunst i Jægersborg.

I weekenden 7-8. november i tidsrummet 10–16 begge dage har du mulighed for at se kunst i flere af kirkerne i Gentofte Provsti - heriblandt i Jægersborg Kirke.

Der er tale om både billedkunst og skulpturer, og det vil være såvel lokale som nationale kunstnere, der er nøje udvalgt af folkene bag projektet med initiativtagerne Charlotte Tønder og Martin Pop i spidsen, som begge er lokale billedkunstnere.

Det kan du se i Jægersborg Kirke
I vores kirke vil du kunne se skulptør Jens Ingvard Hansen og billedkunstner Lone Kirketerp, og begge kunstnere vil være til stede hele weekenden, så du har mulighed for at tale med dem om deres kunst.

Støttet af Gentofte Provsti
Kunstprojektet er godkendt af Gentofte Provsti og har modtaget midler fra både provstiet og kulturpuljen i Gentofte Kommune.

Læs mere om projektet og se det fulde program for alle kirkerne på KIK's hjemmeside