Tag de mindste med til tumlekirke - AFLYST

Af: Marianne Ford, 26. juli 2020
Vi må desværre aflyse den sidste Tumlekirke den 31. oktober på grund af de nyeste coronarestriktioner.

Nu får de små børn fra 0-3 år igen mulighed for at komme til tumleleg, bibelfortællinger og salmesang i vores kirke. For hver den sidste lørdag i måneden fra august til oktober inviterer vi de mindste børn og deres familier til tumlekirke.

Tumlekirke er et koncept, som vi har udviklet til de mindste børn, så de også har mulighed for at få en god oplevelse i vores kirke.

Sognepræst Lea Skovsgaard står i spidsen for arrangementet og med sig har hun Jægersborg Kirkes erfarne underviser i babysalmesang Janne Solvang og afspændingspædagog og børnemotorikunderviser Søs Jespersen.

Tilsammen tilrettelægger de en halvanden times sang, fortælling og motoriske udfordringer til børnene.

Stimulering og kontakt
Vi kombinerer de tre elementer: sang, fortælling og motorik, der tilsammen giver den bedste stimulering af barnet og styrker det i sin udvikling. Samtidig får vi skabt et rum, hvor der er mulighed for at dyrke kontakten mellem forældre og børn, så de kan knytte nogle endnu stærkere bånd.

Arrangementet starter i kirken kl. 9.30 med babysalmesang og fortællinger. Bagefter fortsætter det med motoriske lege i sognegården.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.