Fantasi og farver - fra indfald til udfald

Udsnit fra maleri af Jytte Brage

Af: Marianne Ford, den 15. juli 2020
Kom til fernisering søndag den 2. august og se Jytte Brages farverige billeder.

Fra den 2. august til den 5. oktober kan du opleve Jytte Brages smukke og farverige billeder i sognegården, hvor hun udstiller et bredt udvalg af sine værker under titlen "Fantasi og farver - fra indfald til udfald".

Fra socialrådgiver til billedmager
Jytte Brage er 78 år og stoppede som hospitalssocialrådgiver i 2003, og siden 2007 har hun i stedet præsenteret sig som autodidakt billedmager.

Motiverne i Jyttes malerier er meget forskellige, og selv kalder hun dem også en samling blandede bolsjer: "Jeg maler ikke i serier, men som årene går, kan jeg se, at malerierne samler sig under kategorierne fantasi, former, rejser og religion", fortæller Jytte.

På den aktuelle udstilling vil du kunne gå på opdagelse i malerier fra hver kategori.

Udstiller løbende
Lige siden 2010 har Jytte hvert år udstillet sine malerier på blandt andet hospitaler og i kirker til opmuntring og glæde for patienter, beboere, personale og kirkegængere.

"Det er ikke første gang, jeg udstiller i Jægersborg Kirkes sognegård, så det er mig en stor glæde at blive opfordret igen", afslutter Jytte.

Fernisering den 2. august
Vi holder fernisering på Jytte Brages udstilling søndag den 2. august fra kl. 13.00 til 15.00 i sognegården.

På grund af vores coronaforholdsregler vil vi højst lukke 20 personer ind ad gangen.