Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Degnens læsesalon for litteraturelskere

Af: Solrun Di Vecchia, 24. november 2020
Kom til læsesalon i Jægersborg Kirke - næste gang på fredag d. 27 november.

Jægersborg Kirkes læsesalon er en læsekreds for dig, der holder af god litteratur.

Fælles læseoplevelse
Du behøver ikke forberede dig og læse teksten, inden du kommer. I stedet vil vores kordegn læse højt for dig, da det er den fælles oplevelse, der er i centrum.

Vi fordyber os i litteratur inden for flere genrer og læser uddrag af romaner, noveller og digte af både nyere og ældre forfattere.

Tid og sted
Vi mødes hver den sidste fredag i måneden kl. 14.30-16.00 i kirkens sognegård. Vi holder pause undervejs i læsningen og serverer kaffe og te med brød til.

Du er velkommen
Næste gang vi mødes er fredag den 27. november. Her tager vi afsæt i Alice Munros novellesamling "Noget jeg gerne vil sige" fra 1974.

Kom og vær med, og du må gerne give med forslag til bøger vi kan læse fremover. Du kan også melde dig som oplæser.