Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Adam Garff

Adam Garff var vikar i Jægersborg i september 2018 - januar 2019. Vikariatet blev afbrudt, da han fik embedet i Gentofte Kirke.

Adam fortæller om sig selv:

Jeg er født i 1990 i København, og derfra har min verden foldet sig ud siden. Barndom og ungdom blev tilbragt i Hellerup, hvor søskendeflokken talte fire drenge, og jeg var den ældste. Undervejs i gymnasiet flirtede jeg med tanken om at blive teolog - og efterfølgende præst. Idéen blev dog slået hen, da min far er teolog og min mor er præst. Der måtte da være grænser for den sociale belastning, tænkte jeg! Så jeg aftjente min værnepligt og begyndte på CBS, hvor interessen for teologien vendte tilbage i løbet af det første år. Herefter gik det slag i slag.

Jeg tog en radikal beslutning og begyndte på teologi, som heldigvis blev indgangen til en savnet verden: Græsk, latin, hebræisk, filosofi, historie og dogmatik blev slugt med ungdommelig nerve og hast, og før jeg fik set mig om, var jeg blevet kandidat. Undervejs i studierne læste jeg på et jesuitter-college London og på Humboldt Universität i Berlin. Det gav et indblik i kulturer og sprog, jeg bærer i mig, og som jeg opsøger, når tiden tillader det.

I sommeren 2017 blev jeg kandidat på et speciale om den italienske digter Dante Alighieris Den Guddommelige Komedie; en fortælling jeg hyppigt vender tilbage til. I maj 2018 blev jeg ordineret i Helsingør Domkirke, hvorpå præstegerningen indledtes i Skovshoved Kirke sommeren over. Og nu gælder det altså Jægersborg Kirke, hvor jeg det næste års tid skal vikariere for Lea, hvilket jeg glæder mig meget til. Her det løs med konfirmander, kirkelige handlinger og alt det andet allerede fra begyndelsen.

Min fritid bruges på cykling, fotografering, klassisk musik og litteratur, og så er jeg heller ikke bleg for en løbetur, et godt glas vin eller en tur til de Europæiske storbyer med min kæreste Sarah.