Online påske i Jægersborg Kirke

Påsken er folkekirkens største højtid, og selvom vi ikke kan mødes i vores kirke, vil vi ikke undlade at fejre påskedagene.

Det er nemlig i disse dage, at vi kan dykke ned i nogle af grundfortællingerne i den kristne danske kultur. Det er fortællinger om mange af livets store spørgsmål - både de lyse om håb, forsoning, tilgivelse og fællesskab, men også de mørke om svigt, ensomhed, lidelse og død.

Vi glæder os derfor til at dele nogle af disse fortællinger med dig i de kommende dage både gennem ord og musik.

Se programmet her:

Prædikener, refleksioner og andagter

Skærtorsdag på Messenger og Facebook

Kl. 18: Skærtorsdagsmiddag via et Messengeropkald

Vi skal spise sammen "live" og høre Lea Skovsgaard fortælle skærtorsdagsberetningen. Læs mere om arrangementet her.

Du skal være opmærksom på, at seneste tilmelding til at få bragt mad ud er den 7. april.

Du kan også lytte til skærtorsdagsberetningen på vores Facebookside, hvor den vil være tilgængelig fra kl. 18.

Langfredag på Facebook

Kl. 10: Læsninger fra det gamle og nye testamente ved Kenneth Knigge på Facebook.

Kl. 15: Andagt med prædiken, refleksioner og musik ved Kenneth Knigge og Mads Damlund på Facebook.

Påskedag på Facebook

Kl. 10: Andagt ved Kenneth Knigge på Facebook

2. påskedag på Facebook

Kl. 10: Påskevandring med sognepræst Lea Skovsgaard og menighedsrådsformand Thomas Krantz på Facebook. De vil samtale om dagens evangelietekst fra evangelisten Johannes kapitel 20, 1-18.

Musik og oplæsning

Bach i den stille uge på Facebook

Hver dag i ugen op til påske og i selve påsken optager Vores organist Mads Damlund et stykke orgelmusik af Johan Sebastian Bach samt en kommentar til musikken, som han lægger op på Facebook. Påskemorgen kan du også finde to korstykker. Vi linker også til musikstykkerne herfra:

Palmesøndag: O Lamm Gottes, unschuldig, BWV 618

Mandag: Ich ruf' zu dir, BWV 639

Tirsdag: An Wasserflüssen Babylon, BWV 653b

Onsdag: Durch Adams Fall ist ganz verderbt, BWV 637

Skærtorsdag: Schmücke dich, o liebe Seele, BWV 654

Langfredag: O Mensch, bewein dein Sünde groß, BWV 622

Lørdag: Vater unser im Himmelreich, BWV 636

Påskedag: Christ lag in Todesbanden, BWV 625

Læsesalon på Facebook og hjemmeside

Ugens oplæsning i Solrun Di Vecchias læsesalon er en påskelæsning, hvor hun læser to smukke tekster.

Hør oplæsningen på Facebook eller find den her på siden med Degnens læsesalon

Lidelseshistorien som podcast

Du kan også lytte til en Podcast med Kenneth Knigge, hvor han læser Vor Herre Jesu Kristi lidelseshistorie.

Du kan downloade eller streame Podcasten her eller hør den på Facebook langfredag-formiddag.