Kirken online

Her kan du læse om de forskellige initiativer, som vi har haft sat i gang under corona-nedlukningen:

Gudstjenester og refleksioner

Hver søndag lægger præsterne online-gudstjenester ud på kirkens Facebookside, og ind i mellem vil du også finder små refleksioner og musikstykker. Husk at siden er åben for alle, så du behøver ikke selv at have en Facebookprofil for at kunne se vores opslag.

Vi linker også direkte til videoerne her fra hjemmesiden:

5. søndag efter påske, 17. maj - af sognepræst Lea Skovsgaard, organist Mads Damlund m.fl.

4. søndag efter påske, 10. maj - af sognepræst Kenneth Knigge, organist Mads Damlund m.fl.

Store bededag, 8. maj - af sognepræst Lea Skovsgaard, organist Mads Damlund m.fl.

3. søndag efter påske, 3. maj - af sognepræst Kenneth Knigge, organist Mads Damlund m.fl.

2. søndag efter påske, 26. april - af sognepræst Lea Skovsgaard, organist Mads Damlund m.fl.

1. søndag efter påske, den 19. april - af sognepræst Kenneth Knigge

Online påske - se siden med alle Jægersborg Kirkes påskeandagter, påskemusik og meget andet

Palmesøndag, den 5. april - af sognepræst Lea Skovsgaard og organist Mads Damlund

Marias bebudelse, 5. søndag i fasten, den 29. marts - af sognepræst Lea Skovsgaard

Hilsen fra præstekontoret, den 24. marts - af sognepræst Lea Skovsgaard

Midfaste Søndag, den 22. marts - af sognepræst Kenneth Knigge

Prædiken i den virale fastetid, den 17. marts - af sognepræst Kenneth Knigge

Degnens læsesalon

Vores kordegn Solrun Di Vecchia har i denne tid flyttet sin læsesalon fra Sognegården over til at foregå online. En gang om måneden kan du derfor i ro og mag nyde Solruns oplæsning af en ny novelle eller andre tekststykker fra din egen lænestol.

Lyt med her

Husandagt

Du har også mulighed for at lytte til nogle små andagter, som vores organist Mads Damlund og præst Julie Damlund optager hjemme i deres præstegård og lægger ud på Facebooksiden Husandagt.

Gå til Husandagt.