Tilmelding / indskrivning til konfirmation

Tilmelding til konfirmation 2019 foregår via nedenstående formular.

Tilmeldingen er tilgængelig fra 1. marts t.o.m. 15. juni 2018. Tilmelding efter 15. juni kan ske ved henvendelse til sognepræst Kenneth Knigge, kekj@km.dk 

Der er konfirmation Bededag, fredag d. 17. maj kl. 10 og 12 v. Lea Skovsgaard; lørdag den 18. maj kl. 10 og 12 v. Kenneth Knigge; søndag den 19. maj kl. 10 v. begge præster.

Som det fremgår, er det muligt at ønske en specifik dato og klokkeslæt - vi vil dog maksimalt have 20 konfirmander pr. konfirmation. Begrænsningen effektueres efter "først til mølle-princippet." Hvis ikke det er muligt at opfylde dit ønske, vil du blive kontaktet med henblik på at vælge et andet tidspunkt.

Al korrespondance vedr. tilmelding af nye konfirmander bedes rettet pr. mail til sognepræst Kenneth Knigge, kekj@km.dk - der må påventes en svartid på 1-2 dage.

Undervisning begynder i uge 38. Konfirmander fra Tjørnegårdsskolen og Vidarskolen undervises tirsdage kl. 14.30 - 16.00. Konfirmander fra øvrige skoler undervises torsdage kl. 14.30 - 16.00.

I forbindelse med undervisningsstart, holder vi i september en velkomstgudstjeneste for de nye konfirmander, med efterfølgende informationsmøde. I denne forbindelse vil vi bede jer medtage dåbs- eller navneattest på konfirmanden - og så vil vi samtidig bede om en underskrift fra forælder og konfirmand dels som bekræftelse på, man ønsker at blive konfirmeret, dels som forældre-samtykke til at ens barn modtager undervisning hos os.


I mange år har der været konfirmation på både Bededag og Kristi Himmelfartsdag. Fra 2019 samler vi konfirmationerne på de 3 dage i Bededagsferien (fredag, lørdag og søndag).

Læs her hvorfor

NB: Hvis du ikke har modtaget en e-mail om det modsatte, har vi accepteret din tilmelding og har tildelt dig den ønskede dato og det ønskede tidspunkt.

Der er plads til max. 20 konfirmander pr. konfirmation.

Status (pr. 20. september):

Bededag kl. 10: Der er tilmeldt 8 konfirmander (ud af 20 pladser)
Bededag kl. 12: Der er tilmeldt 15 konfirmander (ud af 20 pladser)

Lørdag den 18. maj kl. 10: Der er tilmeldt 8 konfirmander (ud af 20 pladser)
Lørdag den 18. maj kl. 12: Ingen pladser ledige

Søndag den 19. maj kl. 10: Der er tilmeldt 9 konfirmander (ud af 20 pladser)

---

(Status opdateres omtrent én gang ugentligt)

 

Tilmelding - konfirmation 2019

Er konfirmanden døbt?