Tilmelding / indskrivning til konfirmation

Tilmelding til konfirmation 2019 foregår via nedenstående formular.

Tilmeldingen er tilgængelig fra 1. marts t.o.m. 15. juni 2018. Tilmelding efter 15. juni kan ske ved henvendelse til sognepræst Kenneth Knigge, kekj@km.dk 

Som det fremgår, er det muligt at ønske en specifik dato og klokkeslæt - vi vil dog maksimalt have 20 konfirmander pr. konfirmation. Begrænsningen effektueres efter "først til mølle-princippet." Hvis ikke det er muligt at opfylde dit ønske, vil du blive kontaktet med henblik på at vælge et andet tidspunkt.

Al korrespondance vedr. tilmelding af nye konfirmander bedes rettet pr. mail til sognepræst Kenneth Knigge, kekj@km.dk - der må påventes en svartid på 1-2 dage.

Undervisningen begynder i september, hvor vi vil holde en velkomstgudstjeneste for de nye konfirmander, med efterfølgende informationsmøde. I denne forbindelse vil vi bede jer medtage dåbs- eller navneattest på konfirmanden - og så vil vi samtidig bede om en underskrift fra forælder og konfirmand dels som bekræftelse på, man ønsker at blive konfirmeret, dels som forældre-samtykke til at ens barn modtager undervisning hos os.

Inden indeværende skoleår er omme, vil vi have fået at vide fra skolerne, hvem der skal undervises hvornår - og det får I selvfølgelig også besked om.


I mange år har der været konfirmation på både Bededag og Kristi Himmelfartsdag. Fra 2019 samler vi konfirmationerne på de 3 dage i Bededagsferien (fredag, lørdag og søndag).

Læs her hvorfor

NB: Hvis du ikke har modtaget en e-mail om det modsatte, har vi accepteret din tilmelding og har tildelt dig den ønskede dato og det ønskede tidspunkt.

Der er plads til max. 20 konfirmander pr. konfirmation.

Status (pr. 10. marts):

Bededag kl. 10: Der er tilmeldt 4 konfirmander (ud af 20 pladser)
Bededag kl. 12: Der er tilmeldt 15 konfirmander (ud af 20 pladser)

Lørdag den 18. maj kl. 10: Der er tilmeldt 5 konfirmander (ud af 20 pladser)
Lørdag den 18. maj kl. 12: Der er tilmeldt 15 konfirmander (ud af 20 pladser)

Søndag den 19. maj kl. 10: Der er tilmeldt 5 konfirmander (ud af 20 pladser)

---

(Status opdateres én gang ugentligt)

 

Tilmelding - konfirmation 2019

Er konfirmanden døbt?