Livets store begivenheder - fra vugge til grav

Hvad skal jeg gøre, når mit barn skal døbes? Hvornår er der konfirmation? Hvad siger man egentlig ja til, når man bliver viet? Og hvad sker der, når nogen skal begraves?

Her får du svar på nogle af de mange spørgsmål, der dukker op i forbindelse med livets store begivenheder.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til kirkens præster eller kordegnen. Se kontaktinformation her.

Ud over at være ramme omkring de kirkelige handlinger, fungerer kirken også som offentlig forvaltningsvirksomhed for civilregistreringen. Uanset dit ståsted i forhold til Folkekirken er det således kirkekontoret, du skal kontakte i forbindelse med fødsel og navngivning, navneændring, udmeldelse af og genindmeldelse i Folkekirken. Læs mere ved at klikke på nedenstående links.

Fødsel og navngivning

Navneændring