Det Danske Pigekor, Juniorkor, Børnekor og Spirekor

Det Danske Børnekor
Det Danske Spirekor
Spirekoret på æblehøst, sep. 2017

Det Danske Pigekor er forankret i et visionært og enestående korsamarbejde mellem Gentofte, Jægersborg og Ordrup kirker.

I Det Danske Spire/Børne/Junior og Pigekor møder sangerne den klassiske musik og får en klassisk musikopdragelse, indføring og forståelse. Børnene lærer kunsten at synge i kor, selvværdet hos den enkelte korsanger styrkes, samtidig med at børnene oplever at være en del af et større hele.Korene deltager aktivt i kirkernes virke ved højmesser og kirkekoncerter. Derved udvikler sangerne en fortrolighed med kirkens ritualer, traditioner og får samtidigt et indgående kendskab til den danske salmeskat.

Det Danske Pigekor blev grundlagt sidst i 90'erne, og har under chefdirigent Pia Boysens ledelse været i en rivende udvikling og tæller i dag knap 300 børn og unge i alderen 6-22 år. Koret er opdelt efter alder i Det Danske Spire/Børne/Junior og Pigekor, som akkompagneres af kirkernes organisterne.

Læs mere på www.detdanskepigekor.dk

Det Danske Pigekor drives af midler fra Jægersborg, Gentofte og Ordrup kirker samt bidrag fra diverse fonde. Koret har egen bestyrelse, hvis medlemmer er udpeget af de tre menighedsråd.

Bestyrelsesformand: Lone Nørgård Petersen, tlf. 24 63 27 80, mail: lonenp20@gmail.com

Administration (korproducent): Lotte Toftemark, tlf. 31 53 13 14, mail: kontakt@detdanskepigekor.dk

Chefdirigent og dirigent for Børnekoret og Juniorkoret: Pia Boysen, tlf. 41 10 41 35, mail: boysenpia4@gmail.com

Dirigent for Spirekorene: Anja Haven, tlf. 51 78 59 17, mail: info@anjahaven.dk