Refleksionsløb

Kan man tale sammen når man løber?

Det spørgsmål udfordrer engruppe løbere ca. en gang om måneden. Ikke bare en dagligdagstalen om vind og vejr, men dybe samtaler om livet og kærligheden,begrænsninger og tilgivelse.

Når man løber og taler sammen, fårordene mere betydning, fordi de ikke bliver sløret af kropssproget.

Også løbere, der ikke ellers mener at have luft nok til at føresamtale, har oplevet, at når man bliver optaget af et emne, så kandet føles, som om kroppen løber af sig selv, mens hovedet arbejder.

En gang om måneden er der refleksionsløb med startsted i Jægersborg Kirke. Alle møder i løbetøj, og kirkens stearinlys og varme giver ti minutter med ro fra hverdagens travlhed. I kirken præsenterer sognepræst Lea Skovsgaard dagens emne, der hvergang berører noget af det dybeste i menneskelivet. Der bliver givet nogle betragtninger og refleksioner over emnet, et bibelcitat og derefter en række spørgsmål, der kan danne udgangspunkt for den efterfølgende løbende samtale.

Tempoet er moderat, så alle kan følge med, samtalen glider naturligt, og man udvider og lærer sin egen og andres horisont at kende.

Midt på turen er der en lille pause, hvor vi mødes med dem,der har valgt at gå. Her serveres der lidt at drikke, inden turen fortsætter tilbage til kirken.

Kirkens varme og lyse rum byder os indenfor igen, for dem der har tid. Her afsluttes samtalerne, der tales om mulige emner til næste gang, og vi skilles og glæder os til vi ses igen.

Vi mødes kl. 20.00 i Jægersborg Kirke.

Datoerne vil løbende blive lagt i kalenderen her på hjemmesiden, og blive meldt ud i "Facebook-gruppen "refleksionsløb" (som man frit kan tilmelde sig.)

Yderligere oplysninger: kontakt sognepræst Lea Skovsgaard, tlf. 26 82 46 93, lsk@km.dk.