Fyraftenskoret

Fyraftenskoret er et voksenkor af 20-40 glade amatører. Vi synger i kirken hver torsdag kl. 16.30 - 17.30 fra september til juni. Ind imellem giver vi små koncerter og medvirker ved gudstjenester.

Man behøver ingen forkundskaber for at deltage, og man kan komme hver gang eller ind imellem, som det passer. Eneste krav er, at man har lyst til at synge.

Repertoiret er meget blandet: Fra kendte danske sange og salmer via Sebastian, Beatles, Abba og engelske Christmas Carols til Mozart, Verdi og Händel.

Koret startede i 2012 og ledes af Sten Sejr, der er professionel sanger. Deltagelse er gratis.

Vil du være med?

Kunne du tænke dig at synge med i Fyraftenskoret, så kig forbi en torsdag eftermiddag, hvor vi øver i kirken kl. 16.30 - 17.15.

Du kan også kontakte korets dirigent, Sten Sejr, og høre nærmere - tlf. 27 29 05 30, mail: stenosaur@events.dk