Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Tumlekirke

Igennem mange år har babysalmesang været et stort tilløbsstykke i Den Danske Folkekirke - også hos os i Jægersborg. Flere har efterspurgt en opfølgning på babysalmesangen, og sådan et tilbud er vi nu klar med. I 2020 vil vi nemlig holde "Tumlekirke."

Arrangementet henvender sig til de mindste børn (fra 0-3 år), men ældre søskende er naturligvis også velkomne.

Vi begynder i kirken med salmesang for de mindste med vores babysalmesangsunderviser, Janne Solvang, og fortælling ved sognepræst Lea Skovsgaard.

Herefter går vi i sognegården hvor Søs Jespersen, der er afspændingspædagog og mangeårig børnemotorikunderviser, vil lave motoriske lege for de mindste.

Så tag de små med i kirke og lad dem opleve et helt særligt rum - skabt til sang og musik - og styrk samtidig deres motorik gennem sjove lege. Det er gratis at deltage og der er ingen tilmelding.

Der er Tumlekirke i kirken den sidste lørdag i måneden kl. 9.30.

Ingen begivenheder fundet.