Babysalmesang

Babysalmesang er folkekirkens svar på babyrytmik. Kom med din baby og vær med til at give det en musikalsk start på livet i den unikke ramme, som Jægersborg kirke byder på med masser af musik, nærvær og poesi. Forældre får inspiration til at synge, danse og lege med babyen i en tryg og rolig ramme, så den musikalske og motoriske udvikling styrkes fra den spæde begyndelse af livet.

”Det, vi hører de første måneder og år af vores liv, har en uvurderlig indvirkning på evnen til at relatere til vores omverden. Samtidig viser undersøgelser, at børn, der lytter til klassisk musik både bliver bedre til at lære matematik, til at udvikle sprog og til at lytte og i det hele taget koncentrere sig. Folkekirken har en guldgrube af musik og tekst, som på den her måde kan blive lagt som små frø i de helt små børn. Resten af deres liv kan de genkende kirkens tonesprog som noget ganske særligt og trygt, som de kan vende tilbage til, når de får brug for det” (Helene Damm, sognepræst).

Babysalmesang er for babyer i alderen 2 - 12 mdr.
Vi synger og bevæger os med barnet og får en dejlig og fredfyldt time om ugen, hvor barnet får en bred sansestimulering og de voksne inspiration til samvær med barnet.

Kirkens smukke rum er rammen og salmer, sange og remser leges ind.

Det er blevet den bedste dag i ugen og det dejligste jeg har gjort med mit barn i min barsel” - babymor om salmesangen.


Underviser er Janne Solvang, - klassisk sanger og erfaren underviser i babysalmesang gennem de seneste 8 år i hovedstadsområdets kirker. Janne Solvang kan træffes på tlf. 28 55 60 31.   

Tilmelding til kirkekontoret på mail: jaegersborg.sogn@km.dk. Barnets navn og fødselsdato plus et tlf. nr. bedes skrevet på tilmeldingen.

Forløbet strækker sig over 10 mandage i tidsrummet 12.00 - 12.45, med start mandag den 13. januar (mandag den 10. februar holder vi vinterferie) Forløbet afsluttes med en lille gudstjeneste lørdag den 28. marts kl. 10.00, hvor resten af familien og øvrige interesserede er velkomne til at komme og se, hvad vi har lavet på holdet.

Undervisningen er gratis for forældre og børn med tilknytning til kirken.

Babysalmesang i Jægersborg Kirke

NYT HOLD BEGYNDER MANDAG DEN 13. JANUAR 2020 kl. 12.00-12.45

v. sangpædagog Janne Solvang

Tilmelding til jaegersborg.sogn@km.dk