Uformelt samvær med foredrag, sang, musik og udflugter m.m.

Der serveres kaffe, te og kager: Kr. 20.

Programudvalg: Kirsten Bache, Kirsten Brennum, Karen Klinkvort

Kontakt: Kirsten Bache, tlf. 40 89 78 99, mail: k@bache.dk 


Program for foråret 2020

(klik på programforsiden herunder for at læse programmet)

05maj kl. 14:00

Åbent Forum: "Historien om Jægersborg Kirkes berømmede orgel"

AFLYST (corona) I anledning af orgelets 75 års jubilæum vil kirkens organist Mads …

05maj kl. 14:00
19maj kl. 09:30

Åbent Forums sommertur til Stevns

Sommerturen i år går til St. Heddinge Kirke og Gl. Højerup Kirke på Stevns. 

Vi skal …

19maj kl. 09:30

Åbent Forums sommertur 2019

Trods byger og gråvejr tirsdag, den 21. maj, mødte 36 forventningsfulde deltagere op til Åbent Forums sommertur til Selsø Slot, et af Danmarks fineste barokslotte, der har ligget stort set urørt hen i århundreder.

Turen kom i stand ved Karen Klinkvort, medlem af ÅF arbejdsgruppe, der via sit frivillige arbejde i Køkkengruppen på Frilandsmuseet, har mødt museumslederen ved slottet, Elisabeth Holm Nielsen, der inviterede hele køkkenholdet til at komme og lave mad i slottets oprindelige renæssance køkken. Elisabeth var vores eminente guide, der fortalte, levende og med stor kærlighed, historien om slottet og også om husspøgelset "Den hvide dame"! Elisabeth understregede vigtigheden af, at man, i f.b.m. renovation og vedligeholdelsen, ønsker at bevare slottet i sin oprindelig stand, så man kan opleve den forfaldne skønhed og de forskellige bygningsmetoder m.m. gennem tiden.

Derefter kørte vi den korte vej ned til "Gershøj Kro og Strandhotel", der serverede en meget udsøgt frokost med veltillavede og yderst velsmagende lækkerier. Stor ros til holdet bag!

Tilbage i sognegården nød vi i fællesskab et glas vin og ønskede hinanden en god og forhåbentlig varm og solrig sommer efter en succesfuld tur ud i et gråt og vådt sommerland.

Tak til alle for det godt humør og den dejlige stemning hos alle! - og på glad gensyn til efterårets Åbent Forum program!

På arbejdsgruppens vegne, Kirsten Bache