Uformelt samvær med foredrag, sang, musik og udflugter m.m.

Der serveres kaffe, te og kager: Kr. 20.

Programudvalg: Kirsten Bache, Kirsten Brennum, Karen Klinkvort

Kontakt: Kirsten Bache, tlf. 40 89 78 99, mail: k@bache.dk 


21maj kl. 10:00

Åbent Forum: Sommertur til Selsø Slot

Sommerturen går i år til Selsø Slot i Hornsherred

Vi vil få en rundvisning i et af …

21maj kl. 10:00

"Takt og Tone" 100 år

Deltagerne havde tirsdag, den 2. oktober, en forrygende eftermiddag i selskab med Emma Gads ”Takt og Tone”. Sognepræst Marianne Telling fortalte levende om nogle af de leveregler bogen beskriver – også sat i kritisk forhold til nutidens omgangsformer. Eftermiddagen gav en smagsprøve på en svunden tid, men  også masser af stof til eftertanke.

Xenia Savery på violin og Jan Sommer på guitar supplerede med skøn musik fra Emma Gads samtid.


Åbent Forums årlige sommertur

På en skøn og dejlig varm forårsdag, den 15. maj, drog 34 forventningsfulde deltagere ud på Åbent Forums årlige sommertur. Bussen kørte til Tersløsegaard ved Sorø, som blandt andet Ludvig Holberg har ejet. I dag er der i en den del af gården, hvor Holberg residerede, indrettet et museum. Vores formidable, veloplagte og fortælleglade guide berettede om gårdens historie og i sær om Holbergs tid og virke på gården.

Frokosten blev indtaget på den nærliggende kro, Krebshuset, hvor en dejlig buffet ventede. Dagen afsluttedes vel hjemme igen i vores egen sognegård, hvor vi over et glas vin kunne ønske hinanden en god sommer og et glad på gensyn til efterårets kommende programmøder.

Tak til alle for en fin tur i rigtig hyggeligt selskab.