Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Uformelt samvær med foredrag, sang, musik og udflugter m.m.

Der serveres kaffe, te og kager: Kr. 20.

Programudvalg: Kirsten Bache, Kirsten Brennum, Karen Klinkvort

Kontakt: Kirsten Bache, tlf. 40 89 78 99, mail: k@bache.dk 


Alle foredrag aflyst resten af denne sæson
Alle foredrag og aktiviteter i Åbent forum er aflyst resten af denne sæson på grund at corona. Det betyder desværre også, at sommerturen til Store Heddinge Kirke er aflyst.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen tilbage til Åbent Forum, så snart det er forsvarligt at samles igen.

Hold øje med hjemmesiden her og vores Facebookside, hvor vi løbende vil informere om nye tiltag.


Ingen begivenheder fundet.

Åbent Forums sommertur 2019

Trods byger og gråvejr tirsdag, den 21. maj, mødte 36 forventningsfulde deltagere op til Åbent Forums sommertur til Selsø Slot, et af Danmarks fineste barokslotte, der har ligget stort set urørt hen i århundreder.

Turen kom i stand ved Karen Klinkvort, medlem af ÅF arbejdsgruppe, der via sit frivillige arbejde i Køkkengruppen på Frilandsmuseet, har mødt museumslederen ved slottet, Elisabeth Holm Nielsen, der inviterede hele køkkenholdet til at komme og lave mad i slottets oprindelige renæssance køkken. Elisabeth var vores eminente guide, der fortalte, levende og med stor kærlighed, historien om slottet og også om husspøgelset "Den hvide dame"! Elisabeth understregede vigtigheden af, at man, i f.b.m. renovation og vedligeholdelsen, ønsker at bevare slottet i sin oprindelig stand, så man kan opleve den forfaldne skønhed og de forskellige bygningsmetoder m.m. gennem tiden.

Derefter kørte vi den korte vej ned til "Gershøj Kro og Strandhotel", der serverede en meget udsøgt frokost med veltillavede og yderst velsmagende lækkerier. Stor ros til holdet bag!

Tilbage i sognegården nød vi i fællesskab et glas vin og ønskede hinanden en god og forhåbentlig varm og solrig sommer efter en succesfuld tur ud i et gråt og vådt sommerland.

Tak til alle for det godt humør og den dejlige stemning hos alle! - og på glad gensyn til efterårets Åbent Forum program!

På arbejdsgruppens vegne, Kirsten Bache