Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Minikonfirmander

Hver år inviterer vi fra Jægersborg Kirke alle tredjeklasseselever, der går på Skovgårdsskolen, Tjørnegårdsskolen, eller som bor i sognet, til minikonfirmandundervisning.

Undervisningen er tilrettelagt som et uge-forløb, hvor børnene kommer hen i kirken efter skoletid og bruger eftermiddagen hos os.

Undervisningens mål er at give børnene en større fortrolighed med den lokale kirke, med kristendom og gudstjeneste og det liv, som foregår i og omkring kirken.

Undervisningens form er en blanding af fortælling, samtale, drama,leg, musik og sang.

Undervisningen er gratis, og børnene, som populært kaldes for "minikonfirmander", behøver ikke at være døbt for at deltage.

Vi tilbyder minikonfirmandforløb for Skovgårdsskolen i foråret og for Tjørnegårdsskolen i efteråret (sædvanligvis september).

Forud for forløbet kommer præsterne på et kort besøg i tredjeklasserne og fortæller om forløbet og deler informationspjecer og tilmeldingsblanketter ud. Deltagelse kræver naturligvis accept og underskrift fra barnets forældre.

Billeder fra september 2017

 

Minikonfirmandundervisning har man tilbudt i Folkekirken i mange år. I 2014 blev det lovfæstet, at alle sogne skal tilbyde den såkaldte "børnekonfirmandundervisning" til børn på 3. eller 4. klassetrin. Menighedsrådet har ansvar for rammerne herfor, mens præsterne har ansvaret for undervisningens indhold og tilrettelæggelse.