Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

For børn

Babysalmesang & Tumlekirke

Jægersborg Kirke har to tilbud til de allermindste.

Babysalmesang henvender sig typisk til børn, hvis forældre er på barsel eller forældreorlov. Her mødes 8-10 børn med forældre i kirken, hvor sangpædagog Janne Solvang laver forskellige sanglege og stimulerer børnenes sanser, og synger sammen med forældrene.

Tumlekirke er en fortsættelse af babysalmesangen, men inkluderer også historiefortælling, leg og motorik. Vi har Tumlekirke sidste lørdag i måneden kl. 9.30.

Klik på knapperne herunder og læs mere.

Undervisning

Som en central del af kirkens forkyndelse og præsternes gerning står undervisningen. Vi underviser hvert år 4 hold konfirmander, og hvert halve år tilbyder vi et uge-forløb for de 9-10 årige ("minikonfirmander"). Hertil kommer projekter under Folkekirkens Skoletjeneste, hvor vi byder skoleklasser ind i kirken som led i et undervisningsforløb om kirkelige emner.

Skulle der være stemning for det, opretter vi gerne et hold af "senior-konfirmander" - dvs. en grundlæggende indføring i kristendommen for voksne; det kunne f.eks. være forældre til vores konfirmander. Kontakt en af præsterne, hvis du har lyst til at være med til at oprette et hold.